Jaarverslag Ambulance Oost 2016

01 Duurzame inzetbaarheid

Veel belangstelling voor de gezondheidsmarkt

Ambulance Oost hanteert het ‘huis van werkvermogen’ als model om alle facetten van duurzame inzetbaarheid aan bod te laten komen. Dat zijn: gezondheid, competenties, waarden en werk. Ten aanzien van gezondheid is een behoeftepeiling gehouden en vonden op 24 september en 8 oktober gezondheidsmarkten plaats. In totaal hebben circa 130 medewerkers de markt bezocht die plaatsvond in de ambulancehal Hengelo.

Campagne gestart ‘Pesten op het werk’

In juni 2016 ging een campagne van start over ‘pesten op het werk’. Een onderwerp dat ook landelijk aandacht krijgt. De campagne liet vooral zien wat het verschil is tussen een grap en ongewenst gedrag. In samenspraak met de vertrouwenspersoon is een folder gemaakt en zijn tips gegeven over hoe je kunt omgaan met ongewenst gedrag.

Vitaal, fit en gezond blijven

Hoe blijf je fit en gezond en tijdens onregelmatige diensten in het bijzonder? In 2016 is Ambulife gelanceerd. Een site van en voor medewerkers met informatie over vitaliteit & gezondheid met onderwerpen zoals: bewegen, roken, slaap, stress, voeding, werk, alcohol, energie, gewicht en veerkracht. Daarnaast is er wekelijks een menutip.

Toevoegen aan mijn jaarverslag
Volgende Paragraaf 02 De 7 bronnen van werkplezier

Uw selectie

0 PDF & Print
INK Model
Navigatie
Home Samenvatting Leiderschap - Landelijke meldkamer en zorg coördinatiecentrum - Wet ambulancezorg naar 2020 Management van medewerkers - Duurzame inzetbaarheid - De 7 bronnen van werkplezier - Mobiel simulatieonderwijs Beleid en strategie - Samenwerking met (keten)partners Management van middelen - Modern communicatieplatform - Vernieuwde website Ambulance Oost - Terug in de nieuwe huiskamer Primair proces - Mobiele zorg in de 1e lijn (acute) zorgketen - Luchthoorn van toegevoegde waarde - Digitale overdracht patiënt-informatie naar ziekenhuizen - Digitale overdracht patiënt-informatie naar huisartsen - Automatische hartmassage Waardering - Tien jaar Zorgambulance met een hoofdletter Z - Ambulance Oost bestaat 20 jaar - Dag van de verpleging boek Resultaten - Financieel